Om mærkeordningen   |   Om os   |   Kontakt   |   Log ind Engelsk flag Tysk flag Svensk flag Islandsk flag  
Streg Læs om kørestolsbrugereKørestolsbrugere Læs om  gang-, arm- og håndhandicappedeGang-, arm- og
håndhandicappede
Læs om synshandicappedeSynshandicappede Læs om hørehandicappedeHørehandicappede Læs om astma og allergiAstma og allergi Læs om udviklingshandicappedeUdviklingshandicappede Læs om læsevanskelighederLæsevanskeligheder
PilFind steder
PilVirksomheder
PilArbejdspladser
PilKommuner
PilAktuelt
*Pil NY: En praksissektor for alle
*Pil Tilmeld din praksis
*Pil Nyheder
*Pil Introduktionsfilm
*Pil Tilbud fra medlemmer
*Pil Mærkeordningen i Island

PilOm mærkeordningen
PilOm os
 
*Udskriv denne side    *Læs højt   Tekststørrelse Større font *Mindre font

Aktuelle nyheder

God Adgang er også med på farten….

Nu kan du på din mobiltelefon eller tablet finde oplysninger om adgangsforholdene til de steder, der har valgt at blive God Adgang mærket. Du skriver blot "god adgang" i søgefeltet i din browser, og vupti så har du mulighed for at få vist de steder i nærheden, som er God Adgang mærket.

Du kan se de mærkede steder på kort eller i lister, og derfra kan du klikke ind og se alle oplysninger om stederne. Det kan være, du vil se billeder af toilettet eller oplysninger om, hvor meget en rampe hælder.

Du kan se de oplysninger, der vedrører dig. Har du nedsat hørelse, kan du vælge at se de oplysninger, der kan være af betydning for dig. Er du gangbesværet, er det ofte andre forhold, som er vigtige, og så kan du finde disse oplysninger - eller du kan vælge at se alle de oplysninger, vi har om stedet.

Du kan vælge at søge via kortet eller du kan søge efter et bestemt sted eller en bestemt kategori. Vi håber du får rigtig meget glæde af informationerne, når du er på farten eller planlægger en tur.

Har du husket at markedsføre dine faktaark med informationer om tilgængeligheden?

Alle God Adgang mærkede steder har deres egne faktaark på godadgang.dk. Men har du husket at markedsføre faktaarkene i dine egne kanaler? Det er utrolig vigtigt for en stor del af dine kunder eller besøgende, at man kan finde informationer om adgangsforholdene forud for et besøg. Og hvad er mere naturligt end at kigge på din hjemmeside. Derfor anbefaler vi, at du lægger et link til dine faktaark om adgangsforholdene ind på din egen hjemmeside under "praktiske informationer", "værd at vide", "adgangsforhold" eller hvor det nu må være naturligt på din hjemmeside.

Du kan eventuelt skrive en kort tekst, som kunne være noget i stil med nedenstående eksempel. 

"Vores virksomhed er God Adgang mærket, og du kan læse mere om tilgængeligheden i vores faktaark, som du finder her (link). Det er vigtigt for os, at du har mulighed for at få detaljeret information om adgangsforholdene, så du kender vores faciliteter på forhånd og kan planlægge det, der skal til, for at det fungerer for dig. Har du brug for flere oplysninger end dem, du finder i faktaarket, er du velkommen til at kontakte os."

Så ved dine kunder, at du har tænkt på deres specielle behov.  

Så kom de endelig - de nye faktaark på godadgang.dk

Tjek de nye faktaark på godadgang.dk - de er blevet rigtig fine. Nu er der nemlig mange flere fotos af de steder, der er God Adgang mærket.

Informationsværdien er styrket

Faktaarkene på godadgang.dk indeholder rigtig mange detaljer om tilgængeligheden til museer, hoteller, attraktioner, rådhuse, svømmehaller, skoler, konferencesteder m.m. Detaljer som er vigtige for af mennesker med handicap kan vælge hvordan og hvor, de ønsker at færdes. Disse mange oplysninger bliver nu suppleret med billeder.

"Det har længe været vores ønske at kunne vise billeder sammen med de mange data. Nu er det blevet muligt og vi glæder os til at vise det frem" siger Ulla Kramer fra God Adgang.

Et billede siger meget

Alle steder, der er blevet God Adgang mærket siden 2015, vises med mange fotos af stederne. Man kan derfor hurtigere danne sig et billede af, hvordan bygningen ser ud. Billederne skal dog læses sammen med de detaljerede oplysninger, da det kan være svært at se en dørbreddes mål eller et vendeareals størrelse.

God Adgang besøger alle steder cirka hvert 3. år, og derfor vil der gå noget tid, før alle faktaark har tilstrækkeligt med fotos. De mærkede steder kan dog allerede nu indsende fotos, hvis de ikke vil vente, og så lægger God Adgangs sekretariat billederne ind på de respektive faktaark.

De nye faktaark er svaret på brugernes ønske om lettere at kunne visualisere adgangsforholdene forud for et besøg. Flere af de God Adgang mærkede virksomheder og steder har ligeledes ønsket at kunne markedsføre sig bedre. Eksempelvis ved at kunne vise de gode tilgængelige løsninger frem eller at informere om de alternative løsninger, der findes. Måske er adgangsvejen ikke helt perfekt, men den kan bruges af nogle. Med fotos vil det være endnu lettere for gæster og kunder at vurdere mulighederne ud fra egne behov, og det kan give flere gæster.

Se et par eksempler på de nye faktaark her:

Nye faktaark for Fuglsanghus

Nye faktaark for Taarbæk Strand

Nye faktaark for Fysioterapi Nordvest


til topGå til top
Log ind
Glemt adgangskode >
Opret bruger >

Vi samarbejder med
Danske Handicaporganisationer
Danske Handicaporganisationer >


Nye mærker
Amager Bio
Amager Bio >


Tilbud
Lystigarður á Akureyri
Lystigarður á Akureyri >