Om mærkeordningen   |   Om os   |   Kontakt   |   Log ind Engelsk flag Tysk flag Svensk flag Islandsk flag  
Streg Læs om kørestolsbrugereKørestolsbrugere Læs om  gang-, arm- og håndhandicappedeGang-, arm- og
håndhandicappede
Læs om synshandicappedeSynshandicappede Læs om hørehandicappedeHørehandicappede Læs om astma og allergiAstma og allergi Læs om udviklingshandicappedeUdviklingshandicappede Læs om læsevanskelighederLæsevanskeligheder
PilFind steder
PilVirksomheder
*Pil Sådan bliver du medlem
*Pil Ydelser og priser
*Pil Sådan bruger du God Adgang
*Pil Markedsføring af medlemmer
*Pil Brug dit log in
*Pil Lav en test
*Pil Nyttige link

PilKommuner
PilAktuelt
PilOm mærkeordningen
PilOm os
 
*Udskriv denne side    *Læs højt   Tekststørrelse Større font *Mindre font

Sådan bliver din virksomhed God Adgang mærket

Registrering

For at opnå tilgængelighedsmærket skal der foretages en registrering af de fysiske forhold i din virksomhed. God Adgangs inspektører aflægger et besøg i virksomheden og udarbejder registreringerne af bygninger og faciliteter i virksomheden.

Tildeling af Mærker

I Mærkeordningen God Adgang arbejder vi med 7 forskellige handicapkategorier: kørestolsbrugere, gang-, arm- og håndhandicappede, synshandicappede, hørehandicappede, astmatikere og allergikere, udviklingshandicappede og alle med læsevanskeligheder.

Hver gruppe har sine egne behov og krav til god adgang. Når der foretages en registrering efterprøver og validerer vi, om adgangsforholdene i din virksomhed lever op til de enkelte gruppers tilgængelighedskrav. På det grundlag tildeles mærker.

 

Status over tilgængeligheden

På baggrund af registreringen modtager du en statusrapport over tilgængeligheden. Der er tildelt mærker til de faciliteter, hvor alle minimumskriterier er opfyldt. Rapporten indeholder en liste over de kriterier, som ikke er opfyldt i dag med anbefalinger til forbedringer. Rapporten er således et internt arbejdsredskab, som kan bidrage til fremtidige prioriteringer af tilgængeligheden i virksomheden.

 

Synlighed på godadgang.dk

Når virksomheden har fået tildelt God Adgang mærker, præsenteres den på www.godadgang.dk. Her kan man let finde frem til informationer om adgangsforholdene i virksomheden. På overskuelige faktaark findes informationer om virksomhedens faciliteter, adresse-, telefon- og e-mailoplysninger samt fakta om tilgængelighed.

 

Log ind til godadgang.dk

Din virksomhed får tildelt et log ind til godadgang.dk. Her kan du selv ajourføre alle informationer om virksomhedens faciliteter, adresse-, telefon- og e-mailoplysninger. Du kan lægge billeder ind og informere om aktuelle tilbud.

 

Når du logger på, får du også adgang til registreringerne, og du kan se de forslag til forbedringer, der ligger for virksomheden.

 

God adgang i dit tempo

Selvom din virksomhed muligvis ikke opfylder tilgængelighedskriterierne, vil vi stadig anbefale dig at få lavet en God Adgang mærkning. Pålidelig information om tilgængeligheden giver gæster og kunder et grundlag for at vurdere, om de kan færdes problemfrit i din virksomhed. Måske har kørestolsbrugere ikke fuld adgang på grund af niveauforskelle, men registreringen vil givet vise, at din virksomhed tilbyder god adgang for nogle af de øvrige handicapgrupper. Tilgængelighed er vigtigt - også selvom din virksomhed kun lever op til kriterierne i et par af kategorierne.til topGå til top
Log ind
Glemt adgangskode >
Opret bruger >

Vi samarbejder med
VisitDenmark
VisitDenmark >


Nye mærker
Kronborg Slot
Kronborg Slot >

Læs de nye faktaark når du planlægger en tur
Tilbud
Vejle Center Hotel - Handicapværelser/Allergiværelser 147 og 149
Vejle Center Hotel - Handicapværelser/Allergiværelser 147 og 149 >