Log ind
Streg Læs om kørestolsbrugereKørestolsbrugere Læs om  gang-, arm- og håndhandicappedeGang-, arm- og
håndhandicappede
Læs om synshandicappedeSynshandicappede Læs om hørehandicappedeHørehandicappede Læs om astma og allergiAstma og allergi Læs om udviklingshandicappedeUdviklingshandicappede Læs om læsevanskelighederLæsevanskeligheder

Danhostel Helsingør går forrest

Helsingør er en meget attraktiv by for turister - både danske og udenlandske - pga. beliggenheden, seværdighederne og det skønne byliv. Danhostel Helsingør har besluttet, at også mennesker med funktionsnedsættelse skal have en mulighed for at bo ved vandet i en af de skønneste byer i Nordsjælland.
Derfor er vandrerhjemmet blevet mærket for tilgængelighed, så alle nu på www.godadgang.dk og vandrerhjemmets egen hjemmeside kan få information om adgangsforholdene. Det er således blevet lettere for mennesker med handicap at planlægge et ophold på vandrerhjemmet.

Vandrerhjemmet er ikke i dag fuldt tilgængeligt for alle ned til mindste detalje. Men fordi alle nu kan læse sig til hvordan forholdene er, så kan mange flere vælge Danhostel Helsingør og selv planlægge opholdet, så man ikke støder på forhindringer under vejs.

Danhostel Helsingørs fremsynede vært har da også fået blod på tanden efter mærkningen, som bl.a. har givet gode og enkle forslag til, hvordan tilgængeligheden kan forbedres. "Det er helt sikkert, noget vi vil indtænke i vores udviklingsplaner for vandrerhjemmet. Det giver jo god mening, at flere får mulighed for at besøge os" siger vandrerhjemsvært Nicolai Stubtoft.til topGå til top