Log ind
Streg Læs om kørestolsbrugereKørestolsbrugere Læs om  gang-, arm- og håndhandicappedeGang-, arm- og
håndhandicappede
Læs om synshandicappedeSynshandicappede Læs om hørehandicappedeHørehandicappede Læs om astma og allergiAstma og allergi Læs om udviklingshandicappedeUdviklingshandicappede Læs om læsevanskelighederLæsevanskeligheder

Endnu et slot er blevet mærket for tilgængelighed

Slots- og Ejendomsstyrelsen har valgt at føje endnu et slot til listen over tilgængelighedsmærkede steder i Danmark. Christiansborg Slot blev kort før jul mærket for tilgængelighed.

På godadgang.dk kan alle nu finde faktaark om adgangsforholdene til Christiansborg Slot. Detaljeret information om tilgængeligheden til De Kongelige Repræsentationslokaler, Christiansborg Slotskirke og Ruinerne under Christiansborg giver mennesker med funktionsnedsættelse mulighed for at vurdere, om de kan besøge slottet og hvordan et besøg skal planlægges.

Folketinget, der jo også holder til på Christiansborg er også mærket for tilgængelighed og det kan du læse mere om på godadgang.dk   

Christiansborg Slotsforvaltning har ved flere lejligheder vist, at forvaltningen også har fokus på tilgængeligheden for alle. Senest blev Christian den 8. Palæ mærket for tilgængelighed og i samarbejde med FTA og Dansk Handicap Forbund fik Slotsforvaltningen sikret, at alle borgere kunne komme til at opleve Kronprinseparrets bolig inden de selv skulle flytte ind.
På godadgang.dk kan man derudover finde oplysninger om Kronborg, Frederiksborg Slot, Nyborg Slot, og Koldinghus.

januar 2011til topGå til top