Log ind
Streg Læs om kørestolsbrugereKørestolsbrugere Læs om  gang-, arm- og håndhandicappedeGang-, arm- og
håndhandicappede
Læs om synshandicappedeSynshandicappede Læs om hørehandicappedeHørehandicappede Læs om astma og allergiAstma og allergi Læs om udviklingshandicappedeUdviklingshandicappede Læs om læsevanskelighederLæsevanskeligheder

Flere Danhostel vandrerhjem vil mærkes for tilgængelighed

Til Danhostels regionsmøder i foråret havde Nicolai Stubtoft fra Helsingør Vandrerhjem lavet en informativ  videopræsentation om God Adgang. Sammen med en fordelagtig aftale med Danhostel har videoen nu skabt resultater, for flere Danhostel vandrerhjem har valgt at melde sig ind i mærkeordningen.

I første omgang er det Danhostel Frederikshavn City, Danhostel Næstved og Danhostel Silkeborg, som har meldt sig ind i mærkeordningen. Med de tre nye medlemmer tæller mærkeordningen nu hele 16 God Adgang mærkede Danhostel vandrerhjem.
"Det er jo rigtig dejligt at vi kan markedsføre endnu flere vandrerhjem på godadgang.dk. Også blandt vandrerhjemmenes kunder finder vi jo børn eller voksne med allergi, gangbesværede, hørehæmmede, mennesker med nedsat syn eller kørestolsbrugere. Mange af Danhostels vandrerhjem er velegnede for alle, og vi er med til at fortælle om dem." siger Ulla Kramer, sekretariatsleder i God Adgang.

Danhostel Frederikshavn City

Danhostel Frederikshavn City ligger centralt i Frederikshavns centrum ved det hyggelige Vægtertorv med kun få minutters gang til færger, banegården og de mange spændende forretninger og hyggelige restauranter.

Læs om tilgængeligheden til Danhostel Frederikshavn.

Danhostel Næstved

Danhostel Næstved ligger centralt i Næstved tæt på dejlige sandstrande, skove og de mange muligheder for vandre- og cykelture ved Suså og med kort afstand til sjov og leg i BonBon Land. Vandrerhjemmet er et tidligere kloster, som er renoveret i respekt for stedets byggestil, æstetik og ånd.

Læs om tilgængeligheden til Danhostel Næstved her

Danhostel Silkeborg

Danhostel Silkeborg er beliggende lige ved den smukke Gudenå i Silkeborg. Vandrerhjemmets placering giver utallige muligheder for hele familien, hvad enten man er til afslapning, leg eller udflugter til Himmelbjerget.

Læs om tilgængeligheden til Danhostel Silkeborg hertil topGå til top