Log ind
Streg Læs om kørestolsbrugereKørestolsbrugere Læs om  gang-, arm- og håndhandicappedeGang-, arm- og
håndhandicappede
Læs om synshandicappedeSynshandicappede Læs om hørehandicappedeHørehandicappede Læs om astma og allergiAstma og allergi Læs om udviklingshandicappedeUdviklingshandicappede Læs om læsevanskelighederLæsevanskeligheder

God Adgang præsenteres for specialister i Washington

Det absolut førende universitet i USA indenfor universel design er Buffalo University i staten New York. Professor Edward Steinfeld og hans medarbejdere har forsket i forskellige strategier, som kan øge interessen og implementeringen af universel design og tilgængelighed i byggeriet. Forskerholdet har udviklet et forslag til et "commitment program" med dels en metode til evaluering af tilgængelighed og dels et forslag til en registrerings- og certificeringsordning. Holdet mener, at disse værktøjer i andre sammenhænge har skabt opmærksomhed og medvirket til en gunstig udvikling bl.a. indenfor bæredygtighed.

Derfor er God Adgang inviteret til Washington  september for at fortælle om, hvordan God Adgang arbejder, hvordan mærkeordningen blev udviklet og hvordan den praktiseres i dag. Edward Steinfeld besøgte i sommer God Adgang i Danmark og vi er meget glade for at få muligheden for at præsentere Danmarks mærkeordning for tilgængelighed for 50 amerikanske specialister.


 til topGå til top