Log ind
Streg Læs om kørestolsbrugereKørestolsbrugere Læs om  gang-, arm- og håndhandicappedeGang-, arm- og
håndhandicappede
Læs om synshandicappedeSynshandicappede Læs om hørehandicappedeHørehandicappede Læs om astma og allergiAstma og allergi Læs om udviklingshandicappedeUdviklingshandicappede Læs om læsevanskelighederLæsevanskeligheder

God Adgang er også med på farten….

Nu kan du på din mobiltelefon eller tablet finde oplysninger om adgangsforholdene til de steder, der har valgt at blive God Adgang mærket. Du skriver blot "god adgang" i søgefeltet i din browser, og vupti så har du mulighed for at få vist de steder i nærheden, som er God Adgang mærket.

Du kan se de mærkede steder på kort eller i lister, og derfra kan du klikke ind og se alle oplysninger om stederne. Det kan være du vil se billeder af toilettet eller oplysninger om hvor meget en rampe hælder.

Du kan se de oplysninger, der vedrører dig. Har du nedsat hørelse, kan du vælge at se de oplysninger, der kan være af betydning for dig. Er du gangbesværet, er det ofte andre forhold, som er vigtige, og så kan du finde disse oplysninger - eller du kan vælge at se alle de oplysninger, vi har om stedet.

Du kan vælge at søge via kortet eller du kan søge efter et bestemt sted eller en bestemt kategori. Vi håber du får rigtig meget glæde af informationerne, når du er på farten eller planlægger en tur.  Prøve
til topGå til top