Log ind
Streg Læs om kørestolsbrugereKørestolsbrugere Læs om  gang-, arm- og håndhandicappedeGang-, arm- og
håndhandicappede
Læs om synshandicappedeSynshandicappede Læs om hørehandicappedeHørehandicappede Læs om astma og allergiAstma og allergi Læs om udviklingshandicappedeUdviklingshandicappede Læs om læsevanskelighederLæsevanskeligheder

Vi anbefaler.....

Planlægger du en dejlig ferie til foråret eller mangler du en god julegave, så kunne et ophold på "Naturperlen" i Sønderjylland være en god ide.

Naturperlen er et skønt sted, som rummer 4 lejligheder, der lejes ud til feriebrug. Den ene lejlighed "Udsigten" er rigtig godt gennemtænkt med hensyn til tilgængeligheden, som gør det bekvemt for både gæster med og uden handicap at holde ferie.

Foruden den smukke beliggenhed tilbydes rigtig god komfort i form af to fine parkeringspladser lige foran indgangen, smuk rampe med lav hældning frem til indgangen, dørautomatik på hoveddøren, køkken med hæve-sænke bord og skabe, senge med elevation, stort velindrettet badeværelse og løfteplatform til fælles udendørs træterrasse, hvorfra man har den skønneste udsigt over Genner Bugt.

Du kan læse mere om adgangen til boligen her og se detaljerede billeder af indretningen. Hvis du vil booke et ophold eller se priser kan du gøre det https://www.natur-perlen.dk/da/priser-og-booking.

Stedet lever sandelig op til sit navn….til topGå til top