Log ind
Streg Læs om kørestolsbrugereKørestolsbrugere Læs om  gang-, arm- og håndhandicappedeGang-, arm- og
håndhandicappede
Læs om synshandicappedeSynshandicappede Læs om hørehandicappedeHørehandicappede Læs om astma og allergiAstma og allergi Læs om udviklingshandicappedeUdviklingshandicappede Læs om læsevanskelighederLæsevanskeligheder

Engagerede og imødekommende virksomheder

Omtale af gode adgangsforhold er ikke hverdags historier. Derfor omtales medlemmer af mærkeordningen altid som fremsynede, sympatiske virksomheder i både lokal og regional presse.

Omtale af tilgængelige steder er vigtigt både for de turister, som gerne vil rejse trods et handicap og for de virksomhedsejere, som bestræber sig på at tilbyde gode tilgængelige produkter for alle. Henne Strand Bed & Breakfast er flere gange blevet omtalt i Jyske Vestkysten - både i online versionen og den trykte avis samt på flere hjemmesider, hvor gæster giver udtryk for deres dejlige oplevelser i tilgængelige omgivelser. Også i Tyskland spredes budskabet om det smukke sted, fordi det ganske enkelt er en god og positiv historie, som har stor betydning for rejsende gæster med funktionsnedsættelse. 

Restaurant Bro 7 i Fåborg, som er blevet mærket for tilgængelighed henover sommeren, har allerede været omtalt i rosende vendinger i Fyns Stifttidende, Fyns Amtsavis og Ugeavisen Fåborg for at have skabt en restaurant, hvor alle er velkommen. Så hvis du ikke allerede har gjort den lokale presse opmærksom på, at din virksomhed er mærket for tilgængelighed, burde du måske overveje at gøre det. FTA hjælper gerne, hvis du har brug for det.

Læs omtalen af Henne Strand Bed & Breakfast i Jysk Vestkysten (kun pdf)

Læs omtalen af Restaurant Bro 7til topGå til top